Bulkleverans

Bulkleveranser i södra Sverige

Våra duktiga chaufförer levererar diesel, eldningsolja och bensin m.m. i tankbilar direkt till din cistern. Vi levererar över hela södra Sverige tack vare tätt samarbete inom vår koncern.

I samband med tankbilsleveranser har vi även möjlighet att frakta med smörjmedel och kem hem till dig, självklart utan extra kostnad.

Alla våra tankbilsekipage och chaufförer uppfyller självklart alla de krav och regler som svensk lagstiftning kräver. Vi har funnits sedan 1955 och har därmed väldigt lång erfarenhet i branschen och våra chaufförer har stor lokalkännedom. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal så ring oss om du har frågor eller funderingar så hjälper vid dig.

 

Beställ redan idag för snabb leverans

För smidig och snabb leverans är du varmt välkommen att lägga din beställning redan idag. Detta gör du antingen online, via e-post eller via telefon – det som passar dig bäst helt enkelt.  Med tanke på våra professionella chaufförer som besitter stor lokalkännedom kan vi leverera inom 2-3 arbetsdagar. Efter lagd beställning återkopplar vi med bekräftelse fortast möjligt. 

Produkter för bulkleverans

DIESEL

Hos Runes kan du beställa bulkleverans av diesel till hela södra Sverige. Med effektiva transporter, grymma chaufförer och hög flexibilitet levererar vi diesel av högsta kvalitet till din verksamhet – vilken bransch du än jobbar i. Alltid med snabb leverans och till bra pris!

Här kan du beställa diesel med goda förbränningsegenskaper för renare avgaser. Vi erbjuder diesel med och utan RME, biodiesel samt det miljövänligare bränslet HVO diesel. 

Lägg din order genom att skicka ett e-post eller slå en signal. Välkommen! 

BENSIN

Beställ bulkleverans av bensin av högsta kvalitet – B95, B98 eller alkylatbensin – från oss på Runes. Vi erbjuder personlig service, stor flexibilitet och hög tillgänglighet. 

Lägg din order via vårt beställningsformulär redan idag så levererar vi med en trygg och snabb leverans till den förutbestämda platsen, tanken eller cisternen. Vi levererar över hela södra Sverige. Beställ i tid, när lagret är halvfullt, för att undvika onödiga stopp i verksamheten. Välkommen!

ELDNINGSOLJA

Hos Runes kan du beställa bulkleverans av eldningsolja för både inomhus- och utomhusbruk. E10, som ibland också kallas för villaolja, passar i anläggningar som står inomhus. Har du istället en tank utomhus är E32 eller färgad MK1/Minima med sina goda köldegenskaper mest lämpliga. 

Här beställer du smidigt via vårt beställningsformulär alternativt att du ringer eller mailar oss för att få eldningsolja levererad med en säker och snabb transport. Vi levererar i hela södra Sverige. Kontakta oss för en beställning redan idag!

tankkort

Tankkort

För att göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för dig kan du samla dina månadskostnader på en och samma faktura. Detta med vårt uppskattade tankkort.