Smörjmedel & Kemprodukter

På Runes har vi Smörjmedel & Kemprodukter

Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av smörjmedel från OKQ8 och Texaco. Här hittar du motor-, transmission-, hydraul- och industrioljor samt en mängd olika smörjfetter.

Kemtekniska produkter som Alkylatbensin, AdBlue, spolarvätska, glykol, rengöringsmedel m.m.
I samband med tankbilsleveranser har vi möjlighet att frakta med smörjmedel och kem hem till dig  utan extra kostnad.
Kontakta oss vid frågor så hjälper vi dig.

OKQ8 Produktkatalog > Se vårat sortiment av smörjoljor, fett och specialprodukter.
OKQ8 Jordbruksbroschyr > I broschyren hittar du smörjoljor, fett och specialprodukter som lämpar sig utmärkt för applikationer inom jordbruk.

Kontakta oss för beställning på 0471-125 90 eller info@runes.se

Våra produkter

Har du rätt produkter kommer dina fordon och maskiner att fungera mer effektivt och hålla längre. Vi erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa smörjmedel och kemtekniska produkter anpassat för den svenska marknaden. För att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig erbjuder vi en helhetslösning med alla produkter. Det sparar både tid och pengar! Missa inte heller att du har möjlighet att få hem produkterna i samband med en tankbilsleverans – utan extra kostnader.

Våra smörjmedel kommer från Texaco och OKQ8 och vi erbjuder bland annat motoroljor, transmissionsoljor, hydrauloljor och industrioljor samt en mängd olika smörjoljor och fetter. Produkterna finns i flera olika emballagestorlekar.

Bland våra kemtekniska produkter för fordon och maskiner hittar du till exempel alkylatbensin, AdBlue, spolarvätskor, kylarvätskor och rengöringsmedel. Alla produkter håller hög kvalitet och vårt mål är att erbjuda produkter som belastar miljön så lite som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss via 0471-125 90 eller info@runes.se om du har några frågor om våra produkter. Dagens motorer är komplexa och det kan vara svårt att hitta den bästa produkten men att välja rätt kan maximera motorernas prestanda, spara pengar och också vara mer miljövänligt. 

Vi har kunskapen och vi erbjuder en riktigt bra service. Välkommen till Runes Bensin!

Hitta din tankstation

Beställning av drivmedel och energi online

Våra duktiga chaufförer levererar diesel, eldningsolja och bensin m.m. i tankbilar direkt till din cistern. Vi levererar över hela södra Sverige tack vare tätt samarbete inom vår koncern. Beställ redan idag för snabb leverans.