Eldningsolja

Beställ Eldningsolja av oss

Hos Runes kan du beställa eldningsolja med goda förbränningsegenskaper i olika kvaliteter, bland annat E10, E32 och färgad MK1/Minima. E10 är den vanligaste villaoljan och passar bäst för cisterner inomhus. E32 har bättre köldegenskaper och är anpassad för tankrar utomhus. Färgad MK1/Minima har högt värmeinnehåll och låg svavelhalt och passar därför dig som tänker på vår miljö extra bra. 

Är du osäker på vilken eldningsolja som passar dig bäst är du välkommen att kontakta Runes Bensin! 

Produktdatablad »
Säkerhetsdatablad»

Eldningsolja

Runes erbjuder eldningsolja som uppfyller samtliga kvalitetskrav enligt svensk standard. Vilken olja som passar bäst beror på var tanken är placerad och önskad miljöpåverkan. Tänk också på att alla oljor ska lagras i godkända tankar eller cisterner.

Noga utvalda produkter

Vårt utbud

E10 & E32

E10 kallas ofta för villaolja. Den passar bäst när oljetanken står inomhus eller i anläggningar med tankrar som inte står ute vintertid. Oljan har låg svavelhalt och belastas inte av svavelskatt.

Är tanken placerad utomhus, ovan eller under mark, eller i kalla utrymmen rekommenderar vi istället E32. Oljan har goda förbränningsegenskaper, är mycket köldtålig och passar vårt svenska klimat. Även E32 har låg svavelhalt och belastas därför inte av svavelskatt.

 

Färgad MK1/Minima

Färgad MK1/Minima har en mycket låg svavelhalt med låga koldioxidutsläpp och är ett bra alternativ för vår miljö. Oljan belastas inte med svavelskatt eftersom svavelhalten understiger 500 ppm. Färgad MK1/Minima har utomhuskvalité och kan därför användas för både inomhus- och utomhustankar. 

Runes Bensin erbjuder smidiga leveranser av eldningsolja. Vi levererar tryggt och säkert med korta leveranstider över hela södra Sverige. Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post för en snabb beställning!

tankkort

Tankkort

För att göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för dig kan du samla dina månadskostnader på en och samma faktura. Detta med vårt uppskattade tankkort.

Beställning av drivmedel och energi online

Våra duktiga chaufförer levererar diesel, eldningsolja och bensin m.m. i tankbilar direkt till din cistern. Vi levererar över hela södra Sverige tack vare tätt samarbete inom vår koncern. Beställ redan idag för snabb leverans.