Tankstationer

Här finner du våra tankstationer

I de södra delarna av Sverige finner du våra trevliga stationer där du kan fylla på med drivmedel. Våra egna stationer är anpassade både till lätt och tung trafik och på flertalet av stationerna erbjuder vi fossilfritt bränsle

Med vårt tankkort kan du tanka på faktura samt att du även kan tanka på våra samarbetspartnes stationer. Ta gärna del av vår karta nedan för vidare information om varje tankstation.

För att bredda vårt geografiska erbjudande till dig som kund arbetar vi hårt med att utveckla samarbeten med andra likasinnade aktörer på marknaden. En sådan samarbetspartner är PS Energi vars tankstationer innebär samma samma villkor som med våra egna och vice versa. Du har alltså kvar samma kontaktperson och alla transaktioner samlas på samma faktura som skickas från oss. Inom kort kommer vi presentera ytterligare samarbetspartners runt om i Sverige.

Vill ni ha en egen station? Runes värnar om landsbygden och kanske har macken på din ort lagt ner. Eller vill ditt företag ha en så kallad in-house station? Tveka inte på att kontakta oss för att se vilka möjligheter som finns.

Bulkleveranser, tankstationer och allt annat för bilen

Förutom försäljning av bensin och diesel från de egna stationerna har även försäljning och distribution av Diesel, Bensin och Eldningsolja med egna tankbilar varit en del av kärnverksamheten. Bilverkstaden i anslutning till bensinstationen har efterhand kompletterats med Automattvätt, manuell  tvätthall, försäljning av reservdelar, smörjdmedel, däck, billtillbehör och verktyg mm. Kort sagt – Allt för bilen!

Verkstad

Behöver din bil genomgå sin årliga service eller behöver du byta bromsskiva inför besiktningen? Då har du kommit helt rätt. Vi har nämligen väldigt kompetent personal för detta med många års erfarenhet.

Biltvätt

Vill du att din bil ska bli som ny igen? Då kan du använda någon av våra biltvättar för detta. 

Biltvätt

Vill du att din bil ska bli som ny igen? Då kan du använda någon av våra biltvättar för detta. 

tankkort

Tankkort

För att göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för dig kan du samla dina månadskostnader på en och samma faktura. Detta med vårt uppskattade tankkort.